#StandWithUkraine

Фонди, яким ми довіряємо

 +380 (99) 287-65-02

Тіло — Звук — Емоції — Я

Дослідження своєї унікальності через тіло та голос
Старт курсу 11.05.2024. Реєстрація відкрита!

Учбові програми

Illustration

Великий курс акторської майстерності

Опанування акторської майстерності. Розкриття власної творчої індивідуальності. Розвиток виразності, харизми, акторської впевненості.

Illustration

Тіло — Звук — Емоції — Я

Дослідження себе через тіло та голос. Відкриття нових граней своєї особистості через усвідомлення свого тіла та його ролі у переживаннях почуттів. Позбавлення від власних обмежень за допомогою тіла.

Illustration

Сенсорика 3:0

Цей курс називають коучінговим, психотерапевтичним, магічним і т.д., але в цілому — це метод, що дозволяє учням перейти на новий рівень контакту зі Світом. Курс, який допомагає втілювати мрії, використовуючи ресурс життя на 200%.

Illustration

Акторська майстерність для роботи в кадрі

Опанування технічних прийомів акторської майстерності для кіно. Для акторів, якім потрібно навчитись грати на камеру. Для всіх, хто хоче спробувати себе в акторській професії в безпечному середовищі.

Illustration

Режисура короткометражного фільму

Режисура короткометражного фільму від А до Я. Ви пройдете всі етапи, від ідеї та написання сценарію до фінального монтажу вашої короткометражки.

Illustration

Акторська майстерність та психодрама для життя

Актуальні навички на кожен день. Практичні основи акторської майстерності та імпровізації. Методи подолання страхів та адаптації до складних життєвих ситуацій.

Illustration

Детокс відносин та особисті кордони

Техніки протидії токсичності в будь-яких стосунках. Захист власних кордонів та протидія маніпуляціям. Техніки відновлення після стресу. Методи корегування психоемоційного стану.

Illustration

Говори впевнено і переконливо

Навички доносити слова до співрозмовників, правильно формулювати думки, тримати увагу аудиторії та долати тривогу. Цей курс — проста та ефективна технологія публічних виступів.

Illustration

Дискусійний клуб

Дискусійний клуб, що працює кожної неділі. Ви можете приєднатися і слухати або брати активну участь в розмовах. Запитувати та отримувати відповіді на будь-яку тему.

Illustration

Жива книга

Онлайн і офлайн книга про життя та акторську майстерність. Про те що турбує кожного дня, незалежно від творчого чи побутового навантаження. Прості рецепти вирішення особистих та творчих проблем.

Акторська майстерня Михайла Кострова

Акторська школа і театр з унікальною методикою навчання акторській майстерності та імпровізації, з повним зануренням в тренінговий і репетиційний процеси.
Ви опануєте навички на рівні професіонала та будете впевнено використовувати акторську майстерність в житті, на сцені та на знімальному майданчику.
Наша місія — навчати акторській майстерності та імпровізації та надавати учням універсальний інструмент покращення особистого та професійного життя.
Основною метою навчання є розвиток акторів і акторок, формування незалежних сильних характерів, розкриття унікальних природних даних.
Починаючи з 2009 року через Акторську майстерню Михайла Кострова пройшло понад 10000 учнів. Багато випускників знімаються в кіно та телевізійних серіалах, грають на театральних сценах, а також застосовують акторську майстерність в житті, бізнесі, публічних виступах.
Ми постійно вдосконалюємо акторський метод і створюємо творче середовище що відповідає найвищим освітнім стандартам.

Illustration

Випускні роботи

Сцена з фільму "Точка"

"Барбекю на крові". Авторська робота учнів.

Сцена з фільму "Андрій Рубльов"

Сцена з фільму "Небо. Літак. Дівчина"

Сцена з фільму "Дзеркало"

Сцена з фільму...

Вистава "Книга Екклезіястова"

Вистава "Травоїдні"

Вистава "Вертикальна жінка"

Вистава "Водка. Єбля. Телевізор"

Вистава "Небо"

Вистава "Едіп"

Auguste's Slapstick

Schizo

Metamorphosis

Total Silence

Care too Much

Sender

Розклад занять

Подати заявку

Заповніть будь ласка форму і ми вам зателефонуємо, щоб відповісти на всі ваші запитання :)

Дякуємо за ваш запит!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Can't send form.

Please try again later.

Єднаймось!

Приєднуйтесь до нас в соцмережах та пишіть нам в мессенджерах

Офіс

та сценічний простір

Вул. Верхній Вал 16/4

+380 (99) 287 6502

moc.liamg%40tca.tsum.i